Silifke Ziraat Odası > Haberler > Ziraat Odası Başkanımız Cafer Doygun Silifkeli Çiftçiler ile birlikte, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir'e Ziyarette bulundu.

Ziraat Odası Başkanımız Cafer Doygun Silifkeli Çiftçiler ile birlikte, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir'e Ziyaret Gerçekleştirdi.

Silifke Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun, Silifke Kaymakamı Sayın Şevket Cinbir'i ziyaret etti. Silifke gündemi ve Silifkeli çiftçilerin sorunlarının da konuşulduğu ziyarette, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, sorunların çözümü için, her zaman çiftçilerin yanında olduğunu belirterek, gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. Bizler de Ziraat Odası Başkanlığı olarak, her zaman çiftçilerin yanında olan Silifke Kaymakamı Sayın Şevket Cinbir'e misafirperverliği ve ilgisinden dolayı teşekkür eder, saygılarımızı sunarız...