Silifke Ziraat Odası > Haberler > Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB)'nin Ankara'da düzenlenmiş olduğu Akdeniz Ziraat Odaları Bölge toplantısına katıldık.

TZOB Genel Başkanı Sayın Ş. Şemsi Bayraktar’ın, tarım ve hayvancılık konusunda yaptığı değerlendirmenin ardından söz alan Ziraat Odası Başkanları bölgelerindeki tarım ve hayvancılıktaki sorunlarını ve çiftçi taleplerini dile getirdiler.
Çiftçi sorunlarının masaya yatırıldığı Akdeniz Bölge toplantısının ardından hazırlanacak rapor, ilgili bakanlıklara sunulacak.
Sayın Ş.Şemsi Bayraktar'a ve toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.