Silifke Ziraat Odası > Haberler > Silifke Kivi Hasat Şenliği

Silifke Kivi Hasat Şenliği

Canbazlı Mahallesinde üreticimiz İsmail Çocuk'un bahçesinde yılın ilk kivi hasadını; İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke Belediye Başkanı Dr.Mustafa Turgut, Emniyet Müdürü Ali Kemal Arda, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Bülent Keskinsoy, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Yusuf Gün, Tarsim Adana Bölge Müdürü Abdulvahap Kalaycıoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Yeni Silifke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zahide Doğan, Silifke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Uçal Mavili, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve Halkımızın katılımları ile gerçekleştirdik.

İlçemiz tarımında her zaman çiftçilerimizin yanında olan ve vermiş oldukları desteklerden dolayı Kaymakamımız Sayın Şevket Cinbir'e ve Belediye Başkanımız Sayın Dr.Mustafa Turgut'a teşekkür ederiz.

İlçemizde, tarım alanında yapmış olduğu alternatif ürün denemeleri ve ilçemiz tarımına vermiş olduğu desteklerden dolayı üreticilerimiz Meryem Çocuk ve İsmail Çocuk'a teşekkür ederiz.

Etkinliğe düzenlenmesinde emeği geçenlere, daire müdürlerimize, mahalle muhtarlarımıza ve halkımıza teşekkür ederiz.