Silifke Ziraat Odası > Haberler > Nuru Mahallesi İncir Ve Fıstık Festivaline katıldık

Nuru Mahallesi İncir Ve Fıstık Festivaline katıldık

Nuru Mahallesi’nde düzenlenen İncir ve Fıstık Festivali, çevre ilçeler ile mahallelerden gelen binlerce vatandaşı buluşturdu.

Silifke Ziraat Odası Yönetim Kurulu olarak Nuru mahallesi incir ve fıstık festivaline katıldık.

Nuru Mahallesi’nde İncir ve Fıstık Festivalini düzenlemekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Nuru Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Nuri Ünal, “Mahallemiz inciri, fıstığı ve doğal güzellikleriyle kendini tanıtmaya devam etmektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde gelenekselleştirmeyi düşündüğümüzü festivalimizi, bu yıl daha coşkulu ve kalabalık bir şekilde yapmaktayız.