Silifke Ziraat Odası > Haberler > Mersin Valisi Ali İhsan Su'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Mersin Valisi Ali İhsan Su'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

İlçe Kaymakamımız Şevket Cinbir, Belediye Başkanımız Mustafa Turgut ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Oda Başkanları olarak Mersin Valisi Ali İhsan Su'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Sahil Valilik Makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Su, Mersin'in daha da gelişmesi ve kalkınması için kamu kurumları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve ilin diğer tüm dinamikleriyle birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Kaymakam Şevket Cinbir ise Silifke'yi hak ettiği konuma getirebilmek için Sayın Valimizin
liderliğinde kamu kurumaları, kamu kurumu niteliğindeki meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve

vatandaşlar ile birlik ve beraberlik içerisinde var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.