Silifke Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Silifke Ziraat Odası > Haberler > Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Toplantısına Çiftçilerimiz ile Birlikte Katıldık.

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Toplantısına Çiftçilerimiz ile Birlikte Katıldık.

Mersin İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Kırsal Kalkınma Yatırımlarına %50 Hİbe Desteği toplantısına katıldık.

Mersin İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi toplantısına katıldık.

Silifke Ticaret Odası toplantı salonunda yapılan toplantıya Silifke Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Nurettin Kaynar, Silifke İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yusuf Gün, Birlik ve Kooperatif Başkanları ile çiftçilerimizin katıldığı toplantı ile destekleme grupları, desteklemelerden faydalanabilmek için gerekli şartlar ve alınabilecek destekler hakkında bilgiler verildi. Yoğun bir katılımın olduğu toplantı ile ilgili Silifke Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun; hem çiftçilerimiz hemde bizler için çok verimli geçen bir toplantı oldu. Kırsal Kalkınma Desteklemelerinden faydalanmak isteyen çiftçilerimiz uzun zamandır tebliğin yayınlanmasını bekliyordu. Tebliğin yayım tarihi itibariyle 90 gün içerisinden elektronik ağ üzerinden başvuruların yapılması gerekiyor. Başvurunun elektronik ağdan yapılması için son tarih 11/12/2017 dir. Başvuruda bulunmak isteyen çiftçilerimizin bu tarihten önce başvurması gerekmektedir dedi.