Silifke Ziraat Odası > Haberler > İmamuşaklılar derneğinin düzenlemiş olduğu Çeliktepe şenliğine katıldık.

İmamuşaklılar derneğinin düzenlemiş olduğu Çeliktepe şenliğine katıldık.

Silifke Ziraat Odası Yönetim Kurulu olarak İmamuşaklılar Toplumsal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından bu yıl 12. si düzenlenen Geleneksel Yayla Şenliğine katıldık.

Dernek Başkanı Helim Yapalak, 12. Yayla Şenliğini gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, şenliklerin yöre insanlarının kaynaşmasında önemli katkısının olduğunu belirtti. Yapalak, "Şenliklerimiz, yöre insanlarımızın böylesi güzel etkinliklerde, eğlencelerde buluşma yeri olarak bilinir. Bu yıl 12.’sini yaptığımız yayla şenliklerimizin amacı bu şenliklerimizin yöre insanlarımız tarafından unutulmaması ve vatandaşlarımızın birlik beraberliğini sağlamlaştırmaktır. Bu sayede köylerimizde unutulmamaktadır” dedi.