Silifke Ziraat Odası > Haberler > Çukurova Üniversitesine Subtropik Meyveler Araştırma ve Uygulama Merkezine Teknik Gezi Düzenlenecek.

Silifke Ziraat Odası Başkanlığı Çukurova Üniversitesi Subtropik Meyveler Araştırma ve Uygulama Merkezine 16 Ağustos 2017 Çarşamba günü Teknik Gezi düzenleyecek.

Çiftçilerimizin daha bilinçli üretim yapabilmeleri için eğitim ve toplantılarının devam ettiğini bildiren Silifke Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun; Turunçgil üreticilerimizin daha modern üretim yapabilmeleri ve yeniliklere erken ulaşabilmeleri için teknik gezi düzenlemeye devam edeceklerini bildirdi.  Çukurova Üniversitesi Subtropik Meyveler Araştırma ve Uygulama Merkezine yapılacak olan Teknik gezide besleme, zararlılarla mücadele ve yeni çeşitler ile ilgili bilgilendirme eğitimlerinin yapılacağı, uygulama ve üretim alanlarında  incelenmelerde bulunacağını bildirip düzenlenecek olan olan teknik geziye bütün çiftçilerimiz davetlidir dedi.