Silifke Ziraat Odası > Haberler > Bahçederesi Mahallesinde Zeytin ve Meyve Ağaçlarında Budama Kursu Sertifika Töreni Düzenlendi.

Hayat Boyu Öğrenme Projesi kapsamında Silifke Halk Eğitim Müdürlüğü, Silifke İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Bahçederesi Muhtarlığı işbirliği ile gerçekleştirilen zeytin ve meyve ağaçlarında budama kurslarında sertifika almayı hak eden çiftçilerimiz için sertifika töreni düzenlenmiştir. Çiftçi dostu Silifke Kaymakamımız Sayın Şevket Cinbir’e, her zaman çiftçinin yanında yer almasından ve bu tip faaliyetlere başkanlık etmesinden dolayı teşekkür ederiz, Ayrıca törene katılan; Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut’a, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Ateş’e, çiftçilerimizin bilgi ve becerilerini artırarak daha bilinçli daha bilgili bir şekilde tarımsal üretim yapmaları için gerek arazide gerekse eğitim faaliyetleri ile sürekli çiftçinin yanında olan Silifke İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yusuf Gün’ e teşekkür ederiz.